Hvisk event!

CPH street style!

Under modeugen var de fleste selvfølgelig klædt ekstra fint på. Jeg elsker at stå og observere de mange unikke styles, og jeg måtte altså knipse et par billeder. Det er første gang jeg har leget street style fotograf, så I må endelig give mig lidt kritik. Hvad synes I ellers om street style? Er det noget I vil se mere af, eller skal jeg holde mig til mine sædvanlige indlæg? 🙂

English recap: During fashion week everyone was extra dressed up, and I loved looking at all of the unique styles. I had to snap a few pictures, which I want to show you. This is my first time being a street style photographer, so I would love some criticism. What do you think of street style posts? Would you like me to do some more? 🙂

 DSC_0052

The Danish singer and fashion icon Lina Rafn wearing a perfect fall transitioning outfit. Heels from Miu Miu and jacket from 5preview.

DSC_0061

Marie Jedig was all smiles during fashion week. Top and bottoms from Zara.

DSC_0064

DSC_0071

DSC_0040

The coolest fashion week outfit! No wonder the camera is in love too..

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk event!