Review: KRAES cleansing mask

OOTD: Winter Green

Jeg elsker de mørke farver her om vinteren, og jeg er især glad for mørkegrøn og burgundy. Derfor var jeg super glad for at kunne hoppe i denne fine kjole fra Bøgelund-Jensen, som jeg stylede med et par store øreringe i guld, og jeg er vild med looket! Hvilke farver kan I lide at gå i i vintermånederne? 🙂

English: I love the dark colors for the winter months, and I especially love dark green and burgundy. I was thrilled when I found this dress from Bøgelund-Jensen, because it just screams cosy winter weather to me. I styled it with some gold jewellery and I love the look! Which colors do you like for this time a year? 🙂

Dress: Bøgelund-Jensen – Earrings: East Copenhagen – Boots: Anna Field – Bag: H&M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review: KRAES cleansing mask