What to buy in 2018!

Princess nails!

Jeg synes, at det bliver koldere og koldere her i Danmark, men jeg har altså tyvstartet lidt på forårsneglene.. I sommers købte jeg en stamping plade med eventyr designs, men jeg fik den aldrig brugt, så nu skulle det altså være. Jeg gik efter prinsesse temaet, så det blev bl.a.  til en enhjørning, kroner, en karet og et slot.. Og selvfølgelig lidt glimmer! Som base brugte jeg min yndlingsfarve fra Essie “Need A Vacation”. Hvad synes I om dem? Er I også begyndt at bruge lysere farver på neglene? 🙂

English: It’s getting colder and colder here in Denmark, but I have already started on my spring nails. I bought a fairytale inspired stamping plate last summer, but I never got to use it, so now’s the time! I decided to go with the princess theme, so I ended up stamping on a castle, a unicorn, a shoe and of course I had to throw on some glitter too! As a base color I went with my favorite pink color from Essie “Need A Vacation”. Do you like them? And have you started on your spring nails too? 🙂

 

dsc_0781

dsc_0798

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to buy in 2018!