OOTD: Velvet playsuit

What to buy in 2017!

På det seneste har jeg set mange “drømmekøb i 2017” indlæg, og det fik mig til at overveje, hvad jeg gerne vil bruge lidt penge på i løbet af det næste år. Det er sjældent, at jeg bruger mange penge på impulskøb, så jeg kan godt lide at planlægge hvad jeg skal spare op til, så jeg er sikker på, at jeg ikke fortryder købet senere. I år håber jeg på at finde det perfekte par lækre solbriller.. Det er ikke helt nemt! Derudover har jeg længe været forelsket i Stine Goyas kjoler, og det var svært ikke at klikke denne fine sag hjem, da den kom op på hjemmesiden. Hvad planlægger I at købe i 2017? 🙂

English recap: Lately I have seen a lot of “what to buy in 2017” posts, and that made me think about my buys for 2017. I always like to plan what I’m going to buy so that I can save up for it and make sure that I won’t regret it. This year I really want to find a nice pair of sunglasses that fits me.. It’s not that easy! Besides that, I have been in love with Stine Goya’s dresses for so long, and I almost ordered this dress home when it popped up on their webside. What do you plan to buy in 2017? 🙂

 

niko-blog

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here

 

 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Velvet playsuit