New in: Chanel bag!

OOTD: Velvet playsuit

Velvet var en af 2016 største trends, og den har jeg altså taget med ind i 2017. Jeg fik nemlig denne smukke playsuit i julegave, og jeg er helt vild med den! Selvom vejret ikke var helt passende, hoppede jeg bare i et par tykke strømpebukser, og så var det ikke så slemt. Det var dog liiidt koldt på armene, så billederne er taget i en fart, hehe 😉 Den er stadigvæk til at få fat i, så hvis I har lyst til at tjekke den ud, kan I finde den her! Det skal også lige siges, at indstillingerne på mit kamera drillede mig, da vi skød billederne. Derfor ser jeg lidt blegere ud end jeg plejer, så hvid er jeg dog heller ikke, haha!

English recap: Velvet was one of the biggest trends of 2016, and I decided to bring it with me in to 2017. I got this playsuit for Christmas, and I adore it! Even though the weather wasn’t totally appropriate, I just added a pair of thick leggings, and voila! It was a little chilly on the arms, so the pictures were taken in a rush. It’s stil available on the webside, so you can check it out here if you want to. Btw, the settings on my camera didn’t want to corporate with me, so I look a little paler that usually.. I’m not THAT white, haha!

dsc_0465

dsc_0480

dsc_0516

dsc_0528

Playsuit: New Look – Clutch: Chanel WOC – Boots: Boohoo.com – Bracelet: Hvisk

 

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Chanel bag!