DIY - Tassel Earrings!

New in: Stine Goya!

Lige nu kører Stine Goyas “final reductions” sale, og der er virkelig meget at spare på nogle af deres items. Det kunne jeg simpelthen ikke modstå, og jeg fik derfor bestilt deres Winona Aviary Burnout kjole i ivory hjem. Den er så smuk, og helt perfekt til forårets konfirmationer og fester. Den er desværre udsolgt nu, men i kan finde den i sort til normalpris her, ellers kan i tjekke resten af udsalget ud her. Happy shopping! 😉

English recap: Right now, the Stine Goya sale is on it’s final reductions, and I couldn’t resist the items. I ordered the Winona Aviary Burnout kjole in ivory, and it is the perfect dress for the upcoming parties this spring! Unfortunately, it is sold out, but you can find it in black here or you can check out the rest or the sale right here. Happy shopping! 😉

dsc_044000

dsc_045600

dsc_047300

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Tassel Earrings!