OOTD: Cool for the summer!

New in: Nørgaard!

Efter et par uger i Norge er jeg endelig hjemme, og klar til at blogge igen. Min bedste veninde har været på besøg fra jylland, så vi har brugt de sidste par dage på at lege turister her i København. Vi var selvfølgelig forbi strøget, og selvom jeg prøver at spare lidt, så kunne jeg ikke lade være med at købe denne fine trøje fra Mads Nørgaard. Companys havde en del på tilbud, og jeg fik denne sag til 160,-! Der er stadigvæk et par stykker tilbage, hvis I altså skynder jer 😉

English recap: After a few weeks in Norway, I’m finally back and ready to blog! My best friend came to visit me, and of course we had to do some shopping. We went in to Companys, and I got this great top from Mads Nørgaard. It was on sale, so I got it for a really good price! If you’re in Denmark, you should definitely check it out 😉

DSC_0861

DSC_0874

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Cool for the summer!