Autumn nail art!

OOTD: September vibes

De varme efterårsdage er så småt ved at slippe op, og selvom mange savner varmen, så er jeg glad for at kunne hoppe i overgangstøjet! Jeg er især glad for min fine pelsjakke, som passer perfekt til efteråret. Den holder mig varm, men samtidig er den let og luftig. Jeg har gået med den i en uges tid, og det er bare med at udnytte den, inden det bliver for koldt. Hvad bruger I som overgangstøj? Jeg synes nemlig, at det kan være svært at finde noget til det skiftende efterårsvejr! 🙂

English: The warm days of fall is over, and even though it’s hard to say goodbye to the warm weather, I’m happy to finally wear my tranisition clothes. I especially love this fur jacket, which can keep me warm, but it’s still light and fluffy. I have been wearing it for a week now, and I really have to take advantage of it, before it gets way too cold. What do you use as transition clothes? I think it’s so hard to find anything for this changing fall weather! 🙂

Jacket: No brand – Boots: Zara – Shirt: Zizi – Skirt: H&M – Bag: Helm.nu

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn nail art!