Autumn favorites

Autumn nail art!

Årets første efterårsnegle er her! Jeg havde fundet den flotteste OPI neglelak frem, og den skulle altså bruges. Farven hedder “A Woman’s Prague-Ative” og er en flot glimmerlak i efterårets farver. Da jeg syntes, at der manglede noget, fandt jeg mit stamping sæt frem, og så kom der ellers tern på neglene. Jeg synes, at de passer så fint til efteråret. Hvad synes I? 🙂

English: The first nail design for autumn is here! I had the most amazing OPI polish, and I really wanted to use it for a design. The color is called “A Woman’s Prague-Ative and is a shimmering polish in the perfect fall colors. Since I thought something was missing, I decided to pull out my stamping kit, and add some tartans. I think that they are perfect for this season, don’t you? 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn favorites