NOTD - Spookytown!

Pumpkin Nails!

Jeg tror, at jeg er ved at falde af på den, for jeg synes slet ikke, at mine negle designs er, hvad de har været.. Jeg tænkte, at jeg hurtigt kunne lave nogle søde græskar med noget stamping, men resultatet blev ikke helt så godt.. Jeg elsker stamping, fordi det er så nemt, men det kan alligevel være svært at få placeret sit design, der hvor man gerne vil have det. Hvad er jeres erfaring med stamping? Synes I også at det er svært, eller har I fuld kontrol over det? 🙂

English recap: Okay, this is starting to go down hill.. I used to be pretty good at nail designs, but at the moment, things are just not working out the way I plan. I thought a stamping design would be cute and quick, but it didn’t turn out that well.. Have you tried staming before? Do you think it’s a little difficult, or are you a stamping expert? 🙂

DSC_0050

DSC_0053

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOTD - Spookytown!