Copenhagen Fashion Week AW18

OOTD: Kim K vibes

Normalt er jeg ikke så meget til den minimalistiske stil, men jeg er vild med Kim Kardashian, og alt hvad hun går i! Jeg blev derfor hurtigt tiltrukket af denne lækre sweaterkjole, da jeg så den på Wearalls hjemmeside. Jeg havde ikke prøvet deres tøj før, og jeg synes tit, at det kan være hit elle miss med de items, man bestiller fra lignende hjemmesider, f.eks. Boohoo.com, hvis prisen er lidt for god til at være sand. Jeg blev dog glædeligt overrasket, da jeg modtog kjolen, for kvaliteten er rigtig fin, og så sidder den bare så godt! Rullekraven og de halvlange ærmer gør den perfekt til vinterens kolde måneder, så det er bestemt ikke sidste gang, at I kommer til at se mig i den! 🙂 Hvad synes I om den? Har I handlet på Wearall.com før? 🙂 Den er desværre ikke tilgængelig i khaki mere, men den fås i en masse andre farver, og I kan finde den lige her!

English: Usually I’m not that big a fan of the minimalistic style, but I love Kim Kardashian and all of her clothes! That’s why I quickly fell in love with this dress when I saw it on Wearall.com. I hadn’t tried their clothes before, and I think it can be really hit or miss when I shop from websites like Boohoo.com, where the prices are really low. I was happily surprised when the dress arrived, because the quality is really nice, and the fit is perfect! The turtleneck and long sleeves make the dress a good choice in the cold weather, and you will definitely see me in this dress a lot until spring arrives! Unfortunately, it’s not available in khaki at the moment, but it comes in tons of other colors, and you can fint it right here!

 

dsc_0511

dsc_0524

dsc_0533

dsc_0528

Dress: Wearall.com – Bag: H&M – Boots: Zara

The dress is sponsored by Wearall.com

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week AW18