July highlights!

OOTD: When life gives you lemons

Hej allesammen! Her får I lige lidt flere billeder, som min gode ven Christoffer tog, da vi var på skydning for et par uger siden. Kjolen er købt på Asos for nyligt, og den er så fin. Det eneste minus ved kjolen er, at den faktisk er lidt gennemsigtig, så jeg var nødt til at tage en hvid tank-kjole på indenunder, hvilket ikke var det nemmeste, da Asos kjolen jo er off shoulder.. Jeg fik det dog til at fungere, og jeg er vild med outfittet! Hvad synes I, kan I lide min nye kjole? 🙂

Hey everyone! Here’s a few more pictures from the shoot with my good friend, Christoffer. I got the dress recently from Asos, and I think that it is so pretty. The only downside is, that the dress is a little see through, so I had to put on an extra slip dress underneath it, which was a little difficult, since the Asos dress is an off shoulder one.. I did however made it work, and I think that the outfit is so cute! What do you think, do you like it? 🙂

Dress: Asos – Bag: Gucci – Earrings: Homemade – Wedges: Asos – Sunglasses: eBay

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

July highlights!