OOTD: Winter red

Copenhagen Fashion Week AW18

Som I nok ved, har der lige været modeuge, og jeg var så heldig at være inviteret til et par shows. I onsdags var jeg til show med VIA Design, hvor afgangseleverne fra skolen fik lov til at vise deres kreationer. Det var faktisk mit yndlingsshow, fordi der var så meget forskelligt, og fordi eleverne virkelig havde slået sig løs. Jeg fik taget et par billeder, som I kan se her, men hvis I er endnu mere nysgerrige, kan I se alle looks her. Er der nogen af jer, der også deltog i modeugen? Eller fulgte I bare med på sociale medier? 🙂

English: Copenhagen fashion week has just ended, and I had the privilege to be a part of it. I was invited to a couple of shows, and my favorite show was VIA Design. The graduating students from the school could show their designs, and it was such a cool thing to see. There were so many different styles of designs, and I have included my favorite ones here. If you want to see the other creations as well, go to the Copenhagen fashion week website.

dsc_0866

Design by Kirstine Kjeldgaard at VIA design show.

dsc_0823

Design by Astrid Agerskov at VIA design show.

dsc_0805

Design by Lili Eva Bartha at VIA design show.

dsc_0062

Bitte Kai Rand served us delicious cocktails, a cozy location and the most wanted AW looks!

dsc_0270

My fist show at d’Angleterre in Copenhagen.. Such an amazing experience!

dsc_0492

The models were dancing on the runway and made sure that everyone was having a blast at the Elaine Hersby show!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Winter red