DIY - Smyks earrings!

OOTD: Camel coat!

Hej allesammen! Jeg har i rigtig lang tid ledt efter den perfekte lysebrune frakke til efteråret, og for et par uger siden fandt jeg hvad jeg ledte efter i Zara. Jeg synes tit at den slags frakker er lidt store i det, men den her sidder bare perfekt, og så var den ikke alt for dyr. Jeg glæder mig allerede til at gå med den de næste mange måneder! Hvad synes I om min nye frakke? 🙂

English: Hi everyone! I have been looking for the perfect camel coat for the longest time, but I recently found one that I just fell in love with! I often think that they can be a bit too baggy, but this one from Zara fits me like a dream, and it wasn’t even that expensive. I’m already looking forward to wear it for the next couple of months. What do you think of my new coat? 🙂

Coat: Zara – Dress: Boohoo – Bag: By Malene Birger – Boots: Anna Field – Earrings: Smyks – Bracelet: Dyrberg Kern 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Smyks earrings!