OOTD: Kim K vibes

Found on eBay: statement earrings!

Jeg har shoppet på eBay i mange år, men det er først for nyligt, at jeg har fået øjnene op for smykker på siden. Jeg vil til hver en tid foretrække ægte smykker, men hvis jeg skal afprøve en trend, hælder jeg mere de billigere alternativer. Som I måske ved, så er jeg blevet helt vild med statement øreringe, og det vrimler med med dem på eBay, og så er det til næsten ingen penge. Herunder kan I se nogle af mine favoritter, som jeg håber, at I også kan lide! 🙂

English: I have been shopping on eBay for many years, but I recently discovered jewelry on the site. Usually, I prefer real jewelry pieces, but if I’m trying out a trend, I like to go for the cheaper alternative. As you may know, I have been loving statement earrings lately, and they are all over eBay. I have found some super cheap ones for you, and I hope that you like them as much as I do! 🙂

 

earrings

1: here / 2: here / 3: here / 4: here / 5: here / 6: here / 7: here

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Kim K vibes