Pearl inspiration

New in: Earrings!

Hej allesammen! Jeg håber, at I nyder efterårsferiens sidste dag (eller bare søndagen, hvis I ligesom jeg ikke har haft ferie..). I dag vil jeg vise jer et par øreringe, som jeg netop har købt. Hvisk er nemlig begyndt at lave fashion jewellery, som er smykker lavet af messing, og derfor er de ikke så dyre som f.eks. guld eller sølv smykker. Jeg er vild med fashion jewellery, da de ofte er lidt mere statement agtige end fine jewellery. Jeg har faktisk været på udkig efter et par Chanel fashion / costume øreringe, men indtil de åbner forretningen i Danmark, må jeg nøjes med disse fra Hvisk 😉

English: Hey everyone, I hope you’re enjoying your sunday! Today I want to show you some earrings that I recently purchased from Hvisk. They are a pair of fashion earrings, which means that they are made out of brass instead of gold or silver, and that makes them cheaper than gold or silver pieces. I love fashion jewellery since they are often statement pieces. I have actually been looking for a pair of Chanel costume earrings, but until we get a Chanel store here in Denmark, I’ll have to settle with these 😉

dsc_0217

dsc_0227

 

 

Earrings: Hvisk

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pearl inspiration