New in: Boots!

Loving him was red

Hvis der er en trend jeg elsker lige nu, så er det den røde farve! Jeg har over de seneste par måneder fået anskaffet mig røde øreringe, en rød taske og forskellige nuancer af rød læbestift. Heldigvis fortsætter trenden ind i efteråret, og hvis du ikke er hoppet med på vognen endnu, kan du få lidt inspiration her. Jeg kunne sagtens finde på at hoppe i de røde støvler, men som I så i sidste indlæg, har jeg lige købt et andet par, så de røde må vente 😉 Hvilke items er i mest vilde med?

English: If there’s a trend that I’m loving right now, it’s the color red! Over the past couple of months I have accumulated red earrings, a red bag and different shades of red lipstick. Luckily, the trend is here to stay for fall, and if you haven’t jumped on the bandwagon yet, here’s some inspiration for you. I would love to wear the red boots, but as you saw in my last post, I just got a new pair of boots, so the red ones will have to wait 😉 Which items do you like the most?

 

niko-blog11. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Boots!