Beauty tip: Raunsborg skincare

OOTD: based on a lipstick

Som I måske husker, fik jeg den smukkeste Hermès læbestift i fødselsdagsgave for et par måneder siden. Jeg syntes at den fortjente lidt opmærksomhed, og jeg stylede derfor dette outfit ud fra læbestiften. Jeg valgte at holde tøjet i neutrale toner, så de røde læber var i fokus. Jeg er helt vild med læbestiften, og selvom den koster en del mere end en almindelig læbestift, så tilføjer den en lille luksusfølelse til hverdagen, og det er alle pengene værd!

English: As you might remember, I got the most beautiful lipstick from Hermès for my birthday. I thought that it deserved a bit of attention, which is why I chose to style this outfit based on the lipstick. I kept the clothes neutral, so the red lips could really pop. I love this color, and even though the lipstick is a lot more expensive that most lipsticks, it just adds a bit of luxury to your everyday life, which I think is worth it!

Lipstick: Hermès – Coat: Zara – Coffee mug: Saint Laurent – Pumps: Anna Field – Shirt: Primark – Jeans: H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty tip: Raunsborg skincare