June highlights!

New in: YSL bag!

Det er efterhånden ved at være noget tid siden jeg har lavet et “new in” indlæg, og det er altså fordi jeg har sparet op til denne taske. Jeg vidste, at jeg ville forkæle mig selv efter min bacheloropgave, og da jeg længe har kigget på de klassiske YSL Kate tasker, besluttede jeg mig for, at det skulle være sådan en. Jeg elsker min sorte Chanel classic flap, men da metallet på den er i guld, har jeg længe manglet en taske med sølvmetal. Jeg købte den faktisk samme dag jeg afsluttede min eksamen, og det var bare en vild følelse at kunne give mig selv sådan en gave for alt mit hårde arbejde. Hvad synes I om den? 🙂

English: It has been a while since I have done a “new in” post, but that’s because I have been saving up for the bag I am going to show you today. I knew that I wanted to spoil myself when I got my bachelor degree, and since I have been eyeing this bag for so long, I decided to finally get it. I love my black and gold Chanel classic flap bag, but I have been missing a black bag with silver hardware for a long time, so that’s why I went with the classic YSL Kate bag. I actually bought it right after my exam, and it was just an awesome feeling, that I could buy this bag for myself after all the hard work. What do you think of the bag? 🙂

Saint Laurent medium kate bag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

June highlights!