OOTD: Ladylike

June highlights!

Hej allesammen! Juni har været en super travl måned, men den har også været fantastisk! Jeg blev nemlig færdig med min bachelor i sidste uge, og det er så rart at være færdig! Vi fik fejret dagen med champagne og blomster, og om aftenen tog vi alle ud for at spise. Jeg kunne ikke ønske mig mere, og den dag var uden tvivl månedens højdepunkt! Hvad har I lavet i juni? 🙂

English: Hi everyone! June has been a super busy month, but is has also been an amazing time! I finished my bachelor degree last week, and it is such a great feeling to be done with that part of univeristy! We celebrated it with flowers and champagne, and later on we went out to eat. It was definitely the highlight of the month! What have you been up to in June? 🙂

En meget glad dame – nu med en bachelor i dansk og kommunikation! // One very happy lady – now with a bachelor degree in Danish and communication!

Der manglede bestemt ikke noget, da min familie kom for at fejre mig efter min eksamen // Got so spoiled when my family stopped by to celebrate after my exam

Bachelor-middag med hele familien på Madklubben Østerbro! // Bachelor dinner with my family at Madklubben Østerbro  Jeg havde bagt cupcakes til arbejdet for at fejre min eksamen. De fine sukkerprint er fra Kagedeko.dk // I brought cupcakes to work to celebrate my exam. The print on top is from Kagedeko.dk 

Jeg elsker, at vejret endelig er blevet til t-shirts og fine nederdele! // The Danish weather is finally giving me a chance to wear t-shirts and nice skirts!

Første negledesign i lang tid.. Der skulle selvfølgelig flamingoer på! // First nail design in a long time.. Of course I had to go with flamingos!

4 kommentarer

 • Huge congrats on finishing your bachelor degree! I remember a few weeks ago you were taking a bunch of tests so you much be really relieved to be able to have a nice break now. I’m not sure how the temperature is where you are, but I just got back from France and it was boiling when I was there. Hope you’re summer has been a bit cooler so far 😉

  Isabella | http://www.beingisabella.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Normcore Rebel

   Thank you so much Isabella! I’m actually going to France next week, but hopefully it won’t be too hot! 😉

   -Nikoline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Congrats on your bachelor degree!
  I love your feminine outfits.
  Beautiful floral dress.
  I also like the pink details.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Normcore Rebel

   Thank you so much Ivana! 🙂

   -Nikoline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Ladylike