Fur is for fall!

Italy in pictures – part 1

Ferien er forbi, og jeg er hjemvendt fra vores tur til Toscana. Vi havde en fantastisk tur, og fik set en masse af Italien, så der var næsten ikke tid til at slappe af (first world problems, i know). Jeg kunne godt bruge en uges ferie efter den ferie, haha! Anyways, her får I nogle billeder fra den første halvdel af ferien, som bød på en tur i poolen og udforskning af Toscana. Part 2 kommer senere på ugen, og her kan I glæde jer til billeder fra Rom og Firenze. Enjoy!

English recap: The vacation is over, and I’m back from our trip to Italy.  We had an amazing trip, and got to see a lot of Italy. Almost too much, I feel like I didn’t have time to relax, you know? I could really need a vacation after my vacation, haha! Anyways, here’s some pictures from the first half of the week, which I spend by the pool and exploring Italy. Stay tuned for part 2 which will include pictures from Florence and Rome. Enjoy!

dsc_0747

dsc_0761

dsc_0820

dsc_0833

dsc_0842

dsc_0853

dsc_0952

 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fur is for fall!