Tell 'em that it's my birthday!

Summer recap!

Så er sommeren altså officielt ovre, og i den anledning har jeg samlet nogle af de seneste par måneders højdepunkter. Jeg elsker selv at læse den slags indlæg, så jeg håber, at i også kan lide det! 🙂

English recap: Summer is officially over, so I have gathered some of my favorite moments from the last couple of months. I love these kinds of posts, so I hope you’ll enjoy this too! 🙂

collage2

1) Jeg kæmpede i virkelig lang tid med at få en tiger selfie i knuthenborg! // I fought way too hard, trying to get a tiger selfie! 2) Der blev serveret sliders til vores housewarming // Sliders were served at our housewarming. 3) Min kæreste og jeg fik fejret 2 års dag i Norge // My boyfriend and I celebrated out two year anniversary in Norway. 4) Typisk “jeg skal på ferie, se hvad jeg pakker” billede. // The typical “I’m going on a vacation, look what’s in my suitcase” picture. 5) Det er okay at bruge alle sine penge på iskaffe.. // It is okay to spend all your money on ice coffee.. 6)  Jeg fik endelig besøgt Dansk Design museum. // I finally got to visit the danish design museum. 7) Verdens lækreste is! // The best ice cream ever! 8) Sommeren stod på masser af lækker morgenmad. // Delicious breakfast. 9) En skøn sejltur i Norge. // Great boat trip in Norway. 10) Jeg fik selvfølgelig taget en masse selfies i det gode vejr! // Of course I had to take a lot of selfies in the good weather!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tell 'em that it's my birthday!