Transition outfit!

Fur is for fall!

Når i læser det her, så sidder jeg og nyder det (forhåbentlig) gode vejr i Toscana! I anledning af min farmor og farfars guldbryllup har de inviteret hele familien til Italien, og det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til! Jeg skal nok poste en masse billeder når jeg kommer hjem, men indtil videre må i nøjes med et outfit fra Danmark. I sidste uge var det nemlig blevet så koldt, at jeg kunne finde min pels frem. Den har intet fór, så det er næsten allerede blevet tid til at pakke den væk igen, haha! Selvom jeg kun kan bruge den et par uger om året, er det besværet værd! Jeg bliver aldrig træt af den 😉 Har I en yndlingsfrakke til efteråret?

English recap: When you’re reading this, I am enjoying the (hopefully) good weather in Tuscany! My grandparents are celebrating their 50th wedding anniversary this year, so they wanted to invite the whole family to Italy, and of course I couldn’t say no! I’m going to show you a ton of photos when I get home, but for now you’ll have to do with an outfit post from Denmark. It is finally cold enough to wear fur, so I pulled mine out of the closet last week. I can’t get enough of it! Do you have a favorite fall jacket? 🙂

dsc_0725

dsc_0723

dsc_0733

dsc_0740

dsc_0744

Fur: Saks Potts – Dress: H&M – Belt: bought in Portugal – Boots: Zalando

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Transition outfit!