Italy in pictures - part 1

Italy in pictures – Part 2!

Anden halvdel af vores tur til Italien bød på udforskning af både Firenze og Rom. Det var mit første besøg i begge byer, og jeg var bestemt ikke skuffet! Der var smukke bygninger, lækker mad og dejligt vejr (næsten da..). Et af højdepunkterne var helt klart vores besøg på Gucci museet i Firenzes indre by. Udstillingen indeholdt alt fra sko og tasker, til couture kjoler og sågar en Cadillac i ægte Gucci stil! Helt klart besøget værd. Nikolaj og jeg fik også indviet vores fjerde “love lock”, som nu hænger i en park et sted i Rom. Det var lidt en hurtig løsning, derfor den alternative DIY, da vi ikke kunne få den indgraveret. Sidst men ikke mindst, er det selvfølgelig ikke en fuldendt tur til Italien uden gelato! 😉

English recap: We spend the second half of our trip to Italy exploring Florence and Rome. One of the highlights, was definitely our visit to the Gucci museum. The exhibition contained everything from shoes and bags to a Gucci styled Cadillac! Definitely worth the visit. Nikolaj and I got our 4rd love lock, which is now hanging in a park somewhere in Rome. We couldn’t get it engraved, so we worked a little DIY magic. And of course, you can’t go to Italy without getting gelato! 😉

dsc_0970dsc_0060 dsc_0889 dsc_0908 dsc_0915 dsc_0983 dsc_0985

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italy in pictures - part 1