Birthday nails!

What I got for my birthday 2018!

Min fødselsdag er forbi, og jeg er vendt tilbage til hverdagen, som desværre ikke startede som jeg håbede.. Jeg har ligget i sengen med influenza de sidste par dage, men jeg kan trøste mig med, at jeg i det mindste ikke har påskeferie. Det eneste jeg går glip af i dag, er en helt almindelig, grå mandag. Men så er det godt, at jeg kan kigge på mine nye fødselsdagsgaver, og blive lidt opmuntret. Jeg bliver altid super forkælet på min fødselsdag, og her får I et udpluk af de fineste gaver jeg fik. Jeg fik også en del tøj, men det får I at se senere. Har I fået nogle fine gaver på det seneste? Eller har I stadigvæk jeres fødselsdag til gode i år? 🙂

English: My birthday is over, and I had to get back to reality. Ufortunately reality hasn’t been treating me well, and I have been ill for the last couple of days. Luckily I have my new birthday presents to comfort me, and today I’m showing you some of my finest gifts. I also got a lot of clothes, but I’m going to show them in future outfit posts, so you’ll have to wait to see that. Have you gotten any gifts lately? Or is your birthday later this year? 🙂

dsc_0582

dsc_0599

dsc_0623

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday nails!