New in: YSL bag!

OOTD: Belated birthday

Som I måske ved, har jeg fødselsdag i marts, og hvis I har fulgt med på Instagram, så har I nok også set dette outfit før. Jeg faldt dog over disse billeder, da jeg kiggede mit SD igennem, og kom i tanke om, at jeg slet ikke har vist dem her på bloggen. Selvom det er fire måneder siden, skal I altså ikke snydes for det outfit, som jeg havde på til min fødselsdag! 😉

English: As you may know, my birthday is in March, and if you are following me on Instagram, you have probably already seen this outfit. I found these photos when I was looking trough my SD card, and I suddenly remembered that I hadn’t shown them here on the blog. Even though it has been four months, I wanted to show you my birthday outfit! 😉

Jumpsuit: Kaffe Clothing – Heels: Tamaris – Earrings: Hvisk – Clutch: Even & Odd – Bracelet: Dyrberg Kern

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: YSL bag!