New in: Stine Goya!

Birthday Wishes 2017!

På torsdag har jeg fødselsdag, og i den anledning har jeg samlet nogle af de ting, der står på min ønskeliste. Jeg fylder 20 år, så nu hvor jeg bliver “rigtig” voksen, har jeg prøvet at ønske mig nogle praktiske ting til lejligheden, så det hele ikke går op i kjoler og stiletter, haha! Hvad synes I om tingene på listen? Er der noget, jeg mangler? 🙂

English recap: My birthday is only a few days away, so I have collected a few things that you can find on my wish list. Since I’m turning 20, I have tried to make room for some more grown up things on the list, so I’m not just getting clothes and makeup, haha! What do you think of it? Am I missing something? 🙂

foedselsdag

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Stine Goya!