OOTD: Put a bow on it!

Birthday wishes 2018!

Så er der ikke lang tid til min fødselsdag! På fredag fylder jeg 21, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg har ingen undervisning den dag, så jeg skal bruge dagen på at forkæle mig selv med shopping og lækker mad. Traditionen tro får I her mine ønsker, som måske kan inspirere jer til jeres egen ønskeliste, eller hvis I bare har lyst til at købe en lille ting til jer selv 😉 Jeg ønsker mig blandt andet billetter til Elle Style Awards, som løber af stablen i maj måned.. Det ville jeg gerne opleve! Hvad er på jeres ønskeliste for tiden? 🙂

English: My birthday is right around the corner! This friday I turn 21, and I can’t wait for the day to arrive. I don’t have any classes that day, so I’m going to spend the day shopping and eating some delicious food. As usual, I’ll show you some of the things that are on my wishlist this year. Hopefully you can get some inspiration to your own wishlist, or maybe you’ll find something to treat yourself with 😉 What’s on your wishlist at the moment?

 

foedselsdag

1: here / 2: here / 3: here / 4: here / 5: here / 6: here / 7: here

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Put a bow on it!