Birthday Outfit!

What I got for my birthday!

Jeg fyldte jo 19 i sidste uge, og weekenden har stået på fødselsdags hygge med både venner og familie. Jeg har fået nogle rigtig fine gaver, og jeg er simpelthen så taknemmelig for dem! Udover det i ser herunder, har jeg fået et par gavekort og nogle penge til min opsparing.. Jeg kommer tættere på at få det kørekort! 😉

English recap: I turned 19 this past week, and I have been celebrating with friends and family over the weekend. I got so many beautiful presents, and I’m grateful for every single one of them! Besides the items in this post, I got some money for my saving.. I’m getting closer to that drivers license! 😉

DSC_0092

DSC_0100 Polishes and makeup from my friends and family. Can’t wait to try the Chanel ones! (I’m already wearing the one from Christian Louboutin 😉 )

DSC_0103

DSC_0116 Wedges and clothes from my grandmother.. Full outfit posts will be shown later. DSC_0123

DSC_0127 I got the most amazing ring from my boyfriend! It’s called “stor diademring” from Jane Kønig.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday Outfit!