OOTD: Belated birthday

July highlights!

Ja, jeg ved det godt.. Vi er halvvejs inde i august, men jeg nægter at springe en måned over i min highlights serie! 😉 Juli var en fantastisk måned, og jeg glæder mig især til at vise jer et par billeder fra vores tur til Frankrig. Det var første gang jeg besøgte landet, men det bliver bestemt ikke sidste gang! Det eneste der godt kunne være bedre, var franskmændendes engelskkundskaber, men derudover var maden, vejret og oplevelserne bestemt ikke til at klage over! Hvad har I lavet i jeres sommerferie? 🙂

English: Yeah, I know.. We’re halfway through August, but I refuse to skip a month in this highlight series! 😉 July was an amazing month, and I can’t wait to show you a couple of photos from our trip to France. It was the first time I visited the country, but I was definitely not the last time! The only thing I could complain about was their English, but besides that, the food, the weather and the experiences were amazing! What did you do this summer? 🙂

I Frankrig brugte vi en hel aften på at gå ned ad Avenue de Champagne for at se på de smukke bygninger // We spent an entire evening walking down Avenue de Champagne to look at the beautiful buildings

På den sidste dag var vi forbi Moët et Chandon, og det var klart turens bedste oplevelse! // On the last day of our vacation we went to visit Moët et Chandon, and it was my favorite experience of the trip!

Vi opdagede ved et tilfælde at der var en “luftballon” i Epernay, og den skulle vi selvfølgelig prøve! // We discovered that there was a “hot air balloon” in Epernay, and of course we had to try it!

Lækre forretter på en restaurant i Frankrig. Sneglene var faktisk overraskende gode! // Delicious food at a restaurant in France. The snails were actually really good!

I juli tog jeg også en smuttur til Malmø med min mor og lillesøster // I also took a quick trip to Malmö with my mom and sister in July

En af de sidste aftener i juli blev brugt i Odense til en fantastisk Ed Sheeran koncert! // On one of the last days of July I went to the most amazing Ed Sheeran concert!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Belated birthday