New in: Malene Birger bag!

July highlights!

Sommerferien flyver af sted, og det er allerede tid til at se på juli måneds højdepunkter. Jeg har været på ferie i Norge, og for første gang i lang tid var vejret rent faktisk fantastisk (ligesom det har været her i Danmark). Vi har også fået ny lejlighed denne måned, men vi bor stadigvæk i et stort flytterod, så den må I få at se på et andet tidspunkt 😉 Hvad har I lavet i juli? Har I været ude at rejse, eller har I bare nydt det gode vejr i Danmark?

English: The summer vacation is flying by, and July is coming to an end. This month I have been on vacation in Norway, and for the first time in many years, the weather was amazing! We also got a new apartment this month, but we are still living in a huge mess, so you’ll have to wait to see it 😉 What have you been up to in July?

Jeg elsker sene sommeraftener, hvor man kan nyde en isvaffel til solnedgangen på stranden // I love the late summer nights, where I can enjoy an ice cream while watching the sunset on the beach

Vi tog picnickurven med på vandet og nød rosé og tapas på vores båd i Norge.. Det var fantastisk! // We brought a picnic basket to our boat and enjoyed a glass of rosé and tapas on the water in Norway.. And it was amazing!

Risør havn i Norge, hvor vi altid nyder en lille is eller to 😉 // Risør harbour in Norway where we always get an ice cream or two 😉

Jeg kan absolut ikke klage over udsigten fra vores sommerhus // Can’t complain about the view from our “beach” house

Jeg har drukket alt for mange af de her i juli.. Islatte med hasselnødsirup fra Lagkagehuset.. Mums! // I have had way too many of these in July.. Icelatte with hazelnut syrup.. Yum!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Malene Birger bag!