What to buy in 2019!

February Highlights!

Så er foråret her! Sidste uge var helt fantastisk, og jeg fik skudt en masse outfit billeder i den skønne vejr. Inden vi kommer for godt i gang med marts, vil jeg vise jer, hvad jeg lavede i februar. Jeg er startet på sidste semester af min bachelor, og så var jeg på skiferie med familien. Hvad har I lavet i februar? 🙂

Spring is here! Last week was amazing here in Denmark, the sun was out and the temperatures were high! Before we get to far in to March, I want to show you what I did in February. I started on the last semester of my bachelor, and I went on a ski trip to Norway with my family. What did you do last month? 🙂

Lækker frokost på Atelier September // Delicious lunch at Atelier September

Vejret var fantastisk det meste af ugen på vores skiferie! // The weather was amazing most of the time on our trip to Norway!

Vores elskede Karl Lagerfeld gik bort i februar, så jeg har gået med min Chanel broche for at ære ham // Our dearly beloved Karl Lagerfeld passed away in February, so I had to wear my Chanel brooch to honor him

Smukke forårsblomster! // Gorgeous spring flowers!

I starten af februar var min kæreste og jeg inde for at se Cathrine Raben Davidsens nye udstilling, og den er fantastisk smuk! // At the beginning of the month, my boyfriend and I went to see the new exhibition by Cathrine Raben Davidsen, and it was amazing!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to buy in 2019!