OOTD - Golden

Dritkule Norway!

Der har været stille på bloggen den sidste uges tid, da jeg netop har tilbragt en uge i Norge. I morgen rejser jeg til Barcelona, men inden jeg tager af sted, får i et par billeder fra den seneste uge ved vores sommerhus. Det ligger helt ud til vandet, og selvom vejret var godt og varmt, så var det altså en kold fornøjelse at hoppe i havet! Jeg håber på bedre badeforhold når jeg kommer til Barcelona 😉 Hvad får i sommerferien til at gå med?

English recap: It has been a little quiet on the blog for the past week, since I have just spent a week at our beach house in Norway. It is right by the coast, and I absolutely love it! Even though the weather was great, the water was freezing, so I’m praying for warmer water in Barcelona. I’m leaving tomorrow and I can’t wait! What are your plans this summer? 🙂

20170701_120437

20170701_122533

dsc_0847

dsc_0853

 

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Golden