World War 3 outcome!

Chanel nails!

De sidste par måneder har jeg set, at rigtig mange har lavet Chanel negle med logoet og mønsteret med quilt. Jeg købte derfor et par water decals på eBay, og prøvede at rekreere designet. Jeg har desværre ikke nogen mat overlak, så det fungerede altså ikke. Jeg erstattede derfor det quiltede mønster med prikker, hvilket jeg synes fungerer fint nok. Det irriterer mig lidt, at man kan se omridset af klistermærket ved logoet, men hvis man kigger på dem langt væk fra, så lægger man ikke mærke til det 😉

English recap: During the last couple of months I have been seeing a lot of Chanel nail art designs, and I really wanted to make my own. I ordered a few water decals on eBay to make the logo, and I tried making the quilted pattern, but I don’t have a matte top coat, so that didn’t work out.. I replaced the quilt with dots, and I don’t think it looks too bad. It annoys me that you can see the outline of the water decals, but it looks fine far away 😉

DSC_0166

DSC_0168

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

World War 3 outcome!