Style Crush: Amalie Wessel!

OOTD – Date Night!

Hej allesammen! For et par uger siden havde min kæreste og jeg en lille “date dag”. Til vores 2 års dag var min gave til ham nemlig en tur til den Blå Planet og derefter middag. Vi havde aldrig været på den Blå Planet, så det var ret sjovt endelig at se. Vi havde en rigtig hyggelig dag, og vejret var heldigvis fantastisk!

English recap: Hey everybody! A couple of weeks ago, my boyfriend and I had a little “date day”. We went to a big aquarium, and afterwards we went out to have dinner. We had a lovely day, and luckily the weather was amazing!

DSC_0887

DSC_0899

 

Dress: Asos – Shoes: Asos – Bag: Marc by Marc Jacobs

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style Crush: Amalie Wessel!