The cutest phone cover!

Tassel earrings!

I har måske lagt mærke til de her “tassel” øreringe, der er blevet rigtig populære på det seneste. Selvom de er fantastisk smukke, var jeg ikke helt med på at betale 3000.- for et par fra Oscar de la Renta.. Derfor lavede jeg lidt research, og fandt frem til, at jeg faktisk kunne lave dem helt selv. Jeg købte perlerne i forskellige farver, men endte med at lave dem i rød. Hvad synes I om dem? Kunne I tænke jer at se en DIY med dem? 🙂

English recap: You may have seen these “tassel” earrings, which have been popular for a while now. Even though they are so beautiful, i was not feeling like paying $200 for a pair from Oscar de la Renta.. I did some research and found out how to make them myself. I bought some pearls in a few different colors, but decided to go with red. What do you think of them? Do you want to see a DIY on them? 🙂

dsc_0276

dsc_0296

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The cutest phone cover!