Christian Louboutin Lipstick Review!

New in: Marc by Marc Jacobs earrings

Januar udsalget er ved at være slut, og i år fik jeg desværre ikke købt så meget. Jeg er ved at spare op til mit kørekort, så jeg er jo nødt til at spare hvor jeg kan 😉 Jeg fik dog købt en lille ting til mig selv for et par uger siden, som jeg synes, at i skal se. Marc by Marc Jacobs havde 40% rabat på alle deres ørestikker, og det kunne jeg ikke modstå! Derfor kom disse fine guldøreringe med mig hjem, og jeg har haft dem på lige siden.. Har i fået købt noget lækkert på udsalg?

English recap: This month’s sale is about to end, and I haven’t actually bough that much. I stopped by Marc by Marc Jacobs and they had 40% off on earrings, and I couldn’t resist that. I bough these golden earrings, and I have worn them since that day. Did you pick up something good during the sales?

DSC_0515

DSC_0524

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christian Louboutin Lipstick Review!