New in: Stine A Jewelry!

Hvisk Jewelry!

Endnu engang er der smykker på programmet.. Jeg håber, at I kan klare det 😉 Jeg er i fuld gang med mine eksaminer, så der er ikke så meget tid til at tage outfit billeder, eller at lave fine negle. Derfor bliver det i dag også til en post omkring smykker. Denne gang er de dog fra Hvisk, og jeg er helt forelsket! De fleste af mine smykker er af sølv, så det har været rigtig sjovt at lege lidt med nogle smykker i guld. Det tilføjer bare noget andet til et outfit.. Hvad synes I om dem? 🙂 I kan finde alle smykkerne på Hvisks hjemmeside.

English recap: Once again I’m showing you some jewelries.. I hope that’s okay 😉 I’m so busy with all of my exams these days, which means that I don’t have the time to take pictures of my outfits, or paint my nails. In a few weeks, I will get back to it, but today I’m going to show you some Hvisk pieces. Most of my jewelry is silver, so I had fun playing around with something gold. It just adds something different to an outfit. Do you like them? You can find all of the pieces right here!

DSC_0507

DSC_0512

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Stine A Jewelry!