Valentine's Day Inspiration!

The cutest phone cover!

Lige siden jeg fik min nye telefon i julegave, har jeg ledt efter et pænt cover til den. Jeg synes nemlig, at det er fedt at have et lækkert cover, der kan være med til at gøre ens outfit komplet. Da jeg havde en iPhone, skiftede jeg mit cover næsten hver måned, men nu hvor jeg har en Samsung, er det lidt sværere. Jeg har ledt efter et fedt cover i snart to måneder, og selvom jeg helst havde set et cover fra Marc Jacobs eller Gucci pryde min telefon, så findes de altså ikke til min model.. Øv! Jeg måtte derfor søge andre steder, og på en eBay lignende hjemmeside fandt jeg så dette cover. Jeg synes, at det er alt for fint, og så kostede det kun 13 kroner! I kan finde det lige her. Hvad synes I om det? Hvis I kender andre steder man kan finde lækre covers, så må I meget gerne smide en kommentar! 🙂

English recap: Since I got my new phone this Christmas, I have been looking for a cover to make it look more fun. I just love how a phone cover can be a part of your outfit, and you can change it for every occasion. When I had an iPhone, I used to get a new cover once every month, but that’s not really possible anymore. I have the new Samsung phone, and it is just impossible to find a cute cover. I really wanted one from Marc Jacobs or Gucci, but they don’t make Samsung covers.. Buhu! I had to find one on an eBay like webpage, and it is just the cutest! You can find it right here. If you know where to get a pretty Samsung cover, let me know! 🙂

dsc_0263

dsc_0268

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentine's Day Inspiration!