#CPHFW

Valentine Inspiration!

Valentines Day

 

Hej allesammen! Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og jeg er så småt ved at planlægge mit outfit og designet på mine negle. Jeg har lavet et rigtig piget moodboard, så i alle kan komme i stemning til på søndag. Hvis i ikke har en valentinsdate kan i jo eventuelt forkæle jer selv med en af disse items 😉 Jeg er selv på skiferie på søndag, så jeg forventer ikke det helt store af Hr. kæreste.. Desuden glemte han det også sidste år, så jeg tør næsten ikke at håbe på noget i år, haha! Jeg er dog sikker på, at det nok skal blive en rigtig dejlig dag, lige meget hvad. Har i planer på valentinsdag? Jeg vil super gerne vide hvad jeres traditioner er, på årets mest romantiske dag <3

Hey everyone! Valentine’s day is just around the corner, and I’m starting to plan both my outfit and my nails. I’ve made this moodboard to to get you into the right feeling of Valentine’s day. I will actually be in Norway this sunday, so I don’t expect much from Mr. boyfriend.. He actually forgot it last year, so I’m afraid to hope for anything, haha! I’m sure I’m going to have a lovely day anyways, and I hope that you will too. Do you have any plans? I would love to hear them!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#CPHFW