Fashion Week!

Nail inspiration for Valentine’s Day!

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og det har givet mig den perfekte anledning til at lave et ekstra girly negledesign! Mine negle bliver pink hvert år, men jeg skifter lidt ud i designet. I år har jeg brugt min stempel plade fra MoYou på de fleste negle, og på ringfingeren har jeg tilføjet lidt glimmer og palietter. Pladen kan I finde her, og palietterne er købt på eBay for lang tid siden. Jeg er dog sikker på, at man sagtens kan finde noget lignende. Hvad synes I om dem? Har I selv planlagt noget sjovt på neglene til Valentinsdag? 🙂

English recap: Valentine’s Day is just around the corner, and that gave me the perfect opportunity to make my nails extra girly! Every year, I paint my nails pink, but the design is always different. This year, I went with the stamping plate from MoYou and some heart shaped sequins. You can find the plate here, and I’m sure you can find the sequins on eBay. What do you think? Have you planned something special for your nails this year? 🙂

dsc_0169

dsc_0159

dsc_0182

dsc_0215

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Week!