Nail inspiration for Valentine's Day!

Valentine’s Day Inspiration!

Glædelig Valentinsdag allesammen! Er der nogen, der skal lave noget spændende i dag? Jeg skal i biografen med min kæreste senere, så jeg tror, at det bliver en rigtig hyggelig dag. For at komme i den helt rette stemning, har jeg lavet en collage fyldt med valentins relaterede items. Jeg synes især, at Kikos blush er rigtig fin, og så var jeg også et smut forbi Peter Beier for at smage deres “Love Bites”. De er altså værd at prøve! Jeg håber, at I får en god Valentinsdag, uanset om I fejrer den med jeres kæreste, veninde eller en helt tredje. 🙂

English recap: Hi everyone! Is anybody doing anything exciting today? I’m going to see a movie with my boyfriend later today, so I think it’s going to be a good day. To get you in the right mood, I have made a collage with a bunch of valentine’s related items. I think the Kiko blush is so cute, and I actually went in to Peter Beier to try the chocolate, and they are so worth a taste! I hope you’ll enjoy Valentines Day, no matter who you are spending it with 🙂

thumbnail_niko-blog-v

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nail inspiration for Valentine's Day!