Valentine Inspiration!

NOTD – Valentine’s Day!

Hej allesammen! Ferien er godt i gang, og i kan tro, at jeg nyder den! Jeg er på skiferie med min familie og min søde kæreste. Inden vi tog afsted fik jeg lige lidt tid til at lave negle, og så skulle de selvfølgelig pyntes til valentinsdag. Derfor fik den altså ikke for lidt med hjerter og glitter 😉 Hvad synes i om dem? Havde i selv noget specielt på neglene i dagens anledning?

Hey everyone! In Denmark, we’re on our winter break right now, and I’m enjoying the time in Norway with my family and my boyfriend. Before we left I had the time to do my nails, and of course they had to be glammed up before Valentine’s Day! What do you think? Did you do something special with your nails for Valentine’s? 🙂

DSC_0758

DSC_0746

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentine Inspiration!