Holiday Outfit!

What I got for christmas!

Hey allesammen! Så er jeg hjemme fra Berlin, og klar til at vise jer hvad jeg fik i julegave. Jeg er vild med sådanne indlæg, og især Youtube videoer! Jeg fik en hel masse fantastiske gaver, og jeg er så taknemmelig for hver og én. Der er dog én gave som jeg venter med at vise.. Den er nemlig helt speciel, så den fortjener et indlæg for sig selv 😉 Hvad fik I i julegave? Nævn gerne de bedste i kommentarfeltet 🙂

English recap: Hey everybody! I just returned from Berlin, and I’m ready to show you what I got for christmas. I love these kind of posts, and especially YouTube videos! I got so many amazing gifts, and I’m grateful for every single one of them. However there’s one gift I’m saving a little.. It’s so special that it need’s its own post 😉 What did you get for christmas?

DSC_0465  Jeg fik en del tøj i julegave, så jeg har valgt at vise jer et udsnit.. Resten vil blive vist senere i OOTD indlæg så i rigtig kan se det 🙂

I got a lot of clothes for christmas, so I’m only showing you a few pieces. The rest will be shown in future OOTD posts, so you can get a good look of it 😉 DSC_0474

DSC_0476

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holiday Outfit!