Elf Nails!

Christmas nails!

Wuhuu, så er der kun en dag til jul! Det er min yndlingsdag på året, så i kan nok forstå, at jeg glæder mig helt vildt! Det er efterhånden blevet en “tradition” at jeg laver juletræer på mine negle til juleaften, og i år er ingen undtagelse. Jeg gav dem dog et lille tvist med nogle rhinsten, så de matcher min kjole. Jeg skal nemlig have min Balmain X H&M kjole på, og jeg glæder mig til at vise jer hele looket! Hvad synes i om neglene? 🙂

English recap: Yaay, only one more day until christmas! It is my favorite day of the year, so I’m pretty excited as you can guess! I gave my traditional christmas nails a twist with some rhinestones, so they would match my dress. I’m going to wear my Balmain X H&M dress, and I can’t wait to show you the whole look! What do you think of the nails? 🙂

DSC_0334

DSC_0341

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elf Nails!