Christmas nails!

Holiday Outfit!

Julen er (desværre) forbi, og nytåret er på vej. Jeg tager til Berlin med min kæreste om et par dage, og så skal vi springe ind i det nye år på Brandenburger Tor. Inden det bliver 2016 vil jeg dog vise jer julens outfit, og her var jeg altså hoppet i min Balmain x H&M kjole for første gang. Det er godt nok en af de smukkeste kjoler jeg nogensinde har ejet, så selvom den var lidt svær at bevæge sig i, var det det hele værd! Hvordan har jeres jul været? 🙂

English recap: Christmas is (unfortunately) over, and the new year is approaching. I’m going to spend New Years Eve in Berlin with my boyfriend, and we’re leaving in just a few days. Before we get into 2016 I want to show you my outfit from christmas. I wore my Balmain x H&M dress, which is one of the mosy beautiful dresses i own! It was a little difficult to move around in it, but it was all worth it! How was your christmas? 🙂

 DSC_0390

DSC_0400

DSC_0412

DSC_0447

Dress: Balmain x H&M – Heels: Steve Madden

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas nails!