Halloween nails!

OOTD – Pink in Malmö

Hej allesammen! For et par uger siden besøgte jeg Mamlø for første gang, for at shoppe med min mor og søster. Vi tog til Emporia, som efter sigende skulle være kåret til verdens bedste shoppingcenter.. Det har jeg lidt svært ved at tro på, jeg var i hvert fald ikke imponeret, haha! Jeg fik ikke engang købt noget i centeret, så det eneste der kom med mig hjem den dag, var en jakke fundet i en vintage forretning, som I snart får at se 😉

English: Hey everyone! A couple of weeks ago, I visited Mamlö for the first time, to go shopping with my mom and sister. We went to Emporia, which has been called the best mall in the world.. I find that hard to believe, since I wasn’t very impressed, haha! I didn’t even buy anything in the mall, so the only thing I went home with that day, was a jacket that I found in a vintage shop, but I’ll have to show you that one later 😉

dsc_0265

dsc_0240

dsc_0317

dsc_0324

Jacket: Saks Potts – Shirt: ze-ze – Jeans: Primark – Bag: Louis Vuitton – Shoes: Zalando – Earrings: gift

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween nails!