Meet: Simone Kronborg!

New in: Givenchy Jacket!

Som I måske ved, var jeg i Malmø for en måneds tid siden, for at shoppe med min mor og søster. Jeg fandt desværre ikke noget i “verdens bedste” shoppingcenter, Emporia, men det betød ikke, at jeg tog tomhændet hjem. Sidste stop på turen var nemlig vintageforretningen “Beyond Retro” i Mitt Möllan. Deres tøj var ikke rigtig min stil, men midt i det hele fandt jeg en smuk jakke, som viste sig at være fra Givenchy. Den stod til 250 svenske kroner, så jeg troede ærlig talt, at den var fake. Min mor gav den et grundigt tjek, da hun ved alt om syninger og materialer, og hun sagde altså god for den. Det er ikke helt nemt at “datere” den, men jeg vil skyde på, at den er fra engang i firserne. Det kan godt blive lidt for meget med skulderpuderne, men jeg er simpelthen så vild med farven og snittet! Hvad siger I, kan I lide den? 🙂

English: As you may know, I went to Malmö last month to do some shopping with my mom and sister. I didn’t find anything in “the best mall in the world”, Emporia, but that didn’t mean that I went home empty handed. Last stop on the trip was the vintage shop “Beyond Retro”, and here I found the most amazing Givenchy jacket. The price tag said $30, so I instantly thought it was fake. My mom knows everything about sewing and materials, and after she had taken a good look at it, she told me it was real, so I had to take it home with me. I’m not sure when it’s from, but I’m guessing some time around the 80’s. It might be a little too much with the shoulder pads, but I love the color and the cut of it! What do you think? 🙂

dsc_0402

dsc_0425

dsc_0451

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meet: Simone Kronborg!