Summer dresses!

OOTD – Powder Pink!

For en uges tid siden var jeg til første kommunion, og det gav min selvfølgelig muligheden for at hive nogle af mine forårsfavoritter frem igen! Mine nude Valentino stiletter har været gemt væk for vinteren, men da jeg købte denne fine, lyse kjole, vidste jeg, at den ville gå perfekt til skoene. Man kan godt komme til at se lidt firkantet ud i den her kjole, så jeg fandt et sort bånd frem til at komme rundt om taljen, og jeg synes selv, at den lille sløjfe er en fin detalje. Et lækkert outfit er selvfølgelig ikke komplet uden en håndtaske, og den blev altså sort for at undgå for meget nude-på-nude. Hvad synes I om det? 🙂

English recap: About a week ago, I went to a first communion, which gave me a chance to throw on some nice clothes. My nude Valentinos have been hiding in the dark during the winter, but when I bought this powder pink dress, I knew that I had to pull them out again. The dress can make you look a bit boxy, so I chose to tie a black bow around my waist. This wouldn’t be a perfect outfit without my beloved Chanel bag, so of course I had to bring that with me. What do you think about the outfit? 🙂

 

dsc_0338ny

dsc_0383ny

dsc_0409ny

dsc_0415ny

dsc_03744ny

dsc_03900ny

dsc_0430ny

dsc_04644ny

Dress: Stine Goya – Heels: Valentino – Bag: Chanel – Nails: Nilens Jord – “Belt”: Primark

 

 

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer dresses!