Loving him was red

Nails: Pink ladies!

 

Som I ved, elsker jeg stamping, og for et par uger siden købte jeg et nyt sæt fra MoYou, med en gennemsigtig stamper. Jeg var bange for at det ville floppe helt, ligesom da jeg købte en lignende stamper på eBay, som var langt billigere. Heldigvis gik det meget bedre denne gang, og jeg er super tilfreds med resultatet! Jeg havde også bestilt en 50’er inspireret stamping plate, som jeg har brugt til dette design, og selvom dette mest var en tester, kunne jeg godt tænke mig at lave en gradient manicure med stamping på alle neglene. Hvad tænker I om det? Er det noget I har lyst til at se? 🙂

English recap: As you guys know, I absolutely love stamping, and a few weeks ago I ordered a new stamping set from MoYou. The set is much better than what I have tried from eBay, so if you like stamping too, you should definitely check them out! This is actually just a test design, but I would love to do a gradient manicure with 1950’s design on all of the nails. Would you like to see that as well? 🙂

 

dsc_1206

dsc_1198

Nail polish: “Bright pink” from Barry M – stamping set: MoYou

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loving him was red